Gezonde voeding voor uw huisdier

De natuur als leidraad

Dat er een verband bestaat tussen de gezondheid van onze huisdieren en hun voeding realiseren steeds meer mensen. Het is heel logisch dat de natuur een goede leidraad is voor het samenstellen van het menu van onze hond of kat. Deze huisdieren zijn carnivoren, het zijn dus van huis uit vlees- en prooidiereters. Rauwe voeding sluit dus heel goed aan op de natuurlijke visie van honden- en kattenvoeding.

Visie

Alaska Natural Petfood is vanuit deze visie ontstaan. Gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) bestaat Alaska Natural Petfood uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees. Voor honden ook nog aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten. Alleen verse grondstoffen van hoge kwaliteit worden in Alaska Natural Petfood verwerkt.

ALASKA NATURAL PETFOOD

Alaska Natural Petfood is ontstaan vanuit Peys Doggyfood B.V. om kwaliteit versproducten voor hond en kat te ontwikkelen. Gestart met een lijn diepvriesvoeding voor honden en sinds 2015 uitgebreid met een lijn uitgebalanceerde voeding voor katten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!